Rafikha's Fotopages

By: Rafikha Aliana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jan-2009 08:33 Email | Share | | Bookmark
Few pics of Nur Ezzah Raihana...

 
 
 
View all 6 photos...
adoi... lamanya tak update FP ni... here are some pics of our newborn daughter, Nur Ezzah Raihana.. byk sgt kerja nak kena cover sbb cuti panjang kan... so proper entries regarding her arrival will be updated soon.. however, these are recent pics of her..


Tuesday, 15-Jul-2008 02:38 Email | Share | | Bookmark
The day... Sambutan Jubli Emas Pemerintahan Sultan Kedah...

Baru sampai di Wisma...
cepat2 Abah dah lambat ni....
merentas Dataran Wisma Darul Aman
View all 18 photos...
Abah kena jalan tepi Bahtera Emas Lapis Suasa... so kitorang pun sekali la terpaksa bersiap seawal pagi tu hantar Abah ke Wisma Darul Aman...

Ezzat enjoy btul pagi tu... bergambar sakan dengan fountain, kuda n gajah.... Tapi kami x lama di depan tu, sbb hujan dah start turun, Ibu paksa jugak Ezzat balik walaupun dia takmau balik..



Sunday, 13-Jul-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
Meninjau persiapan sambutan Jubli Emas Pemerintahan Sultan Kedah

baru sampai...
 
di depan Balai Besar
View all 9 photos...


Monday, 7-Jul-2008 02:25 Email | Share | | Bookmark
While visiting Tok Su @ KMC

playground yg menjadi penyelamat... hehe...
suker....
dah dpt kawan.. :)
View all 4 photos...
Tok Su Ezzat dimasukkan ke KMC utk minor surgery... Right after the surgery ended, kitrg pun pegi la visit.. But then he was being admitted tu HDU, so budak2 tak boleh masuk... meraung la Ezzat kena tinggal kat luar... Nasib baik ada mini playground kat tingkat bwh KMC, leka la kejap sementara Abah n Tok masuk ke HDU tu...


Friday, 4-Jul-2008 02:19 Email | Share | | Bookmark
Outing...

dia mmg minat ngan mesin2 padi.. :)
try la kejap...
posing sket...
View all 5 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net